E-liquidy X4 BAR Juice - proč je vyzkoušet

X4 Bar Juice se v posledních letech staly oblíbenou volbou mezi vapery, kteří hledají intenzivní chuťové zážitky v kompaktním a snadno použitelném formátu. Jejich široká paleta příchutí z nich udělaly zajímavou alternativu pro nováčky i zkušené uživatele.

 

Co dělá e-liquidy X4 BAR Juice tak populární?

Jednou z hlavních výhod je jejich snadné použití. Plnitelné systémy eliminují potřebu složitého sestavování a plnění nádržek. Stačí vybrat požadovanou příchuť, vložit zařízení do úst a potahovat. Dále je to široká škála příchutí. Od klasických tabákových až po exotické a ovocné kombinace – každý si zde najde to své.

 

Nikotinové soli jsou další charakteristickou vlastností těchto e-liquidů. Na rozdíl od klasického nikotinu poskytují hladší a méně dráždivý zátah, což je oblíbené zejména u těch, kteří přecházejí z klasických cigaret. Poměr VG/PG je většinou vyvážený, což zajišťuje jak dobrou produkci páry, tak i výraznou chuť.

Charakteristika e-liquidů X4 BAR Juice

  • Široká paleta příchutí od klasických tabákových až po exotické ovocné a dezertní.
  • Mnoho uživatelů chválí intenzitu a věrnost příchutí. Příchutě jsou velice autentické.
  • Obsah nikotinu je 20 mg/ml a jedno balení e-liquidu má objem 10 ml. E-liquidy X4 BAR Juice jsou ředitelné bází nebo boosterem. Poměr PG/VG je 50/50.
  • E-liquidy jsou obvykle dodávány v lahvičkách o objemu 10 ml s plnícím hrdlem, které usnadňuje doplnění náplně do Vašeho zařízení.
  • E-liquidy X4 BAR Juice doporučujeme používat se zařízením OXVA XLIM GO POD nebo ELF BAR RF350.

 

Vapování s X4 BAR Juice je velmi jednoduché, i pro úplné začátečníky. Kompaktní rozměry umožňují snadné přenášení. E-liquidy s nikotinovou solí X4 BAR Juice nabídnou prvotřídní podání chutí, které je vyladěné k dokonalosti.

Používáme ověření věku Adulto