Kratom – přírodní bylina s mnohostrannými účinky

Kratom je přírodní látka s potenciálem přinést úlevu od různých zdravotních problémů. Zajímejte se o její pozitivní účinky a nechte si poradit, jak kratom přesně použít.

 

Tato bylina, pocházející z jihovýchodní Asie, si v posledních letech získává stále větší pozornost. Kratom je tropická rostlina a její listy jsou bohaté na alkaloidy, zejména mitragynin a 7-hydroxymitragynin. Tyto látky jsou zodpovědné za její širokou škálu účinků.

Pozitivní účinky kratomu

 

  • Zvládání bolesti

 

Kratom má analgetické vlastnosti a může být užitečný při chronické bolesti, včetně bolestí svalů a kloubů. Oceníte jej i po úrazech, kdy se potýkáte s opakující se bolestí, které se začíná projevovat i na vaší psychice.

 

  • Zlepšení nálady

 

Někteří uživatelé popisují pocit euforie a zvýšené energie po konzumaci kratomu. Podpořte svou dobrou náladu a udělejte potřebné kroky k nalezení psychické rovnováhy.

 

  • Snižování úzkosti

 

Kratom může mít anxiolytický účinek a pomáhat při stresu a úzkostných stavech. Může vás zbavit nejen zmíněného stresu, ale také dalších nepříjemných pocitů, kam patří i nervozita. 

 

  • Zvýšení motivace

 

Někteří lidé používají kratom pro zvýšení produktivity a zlepšení soustředění.

Formy užití kratomu

Kratom je dostupný v několika formách, které se liší způsobem přípravy a intenzitou účinků. Vyzkoušet můžete kapsle, prášek nebo třeba vaporizéry s kratomem.

 

 

  • Kapsle

 

Jedná se o nejpohodlnější a nejdiskrétnější způsob konzumace kratomu. Kapsle s kratomem jsou předplněné přesně odměřeným množstvím prášku.

 

  • Prášek

 

Kratomový prášek je nejčistší formou a umožňuje přesné dávkování. Může se rozmíchat ve vodě, džusu nebo jiném nápoji.

 

  • Vaporizéry

 

Tato forma je relativně nová a umožňuje inhalaci kratomu. Vaporizéry jsou podobné elektronickým cigaretám a nabízejí rychlý nástup účinků.

Používáme ověření věku Adulto