Užijte si léto naplno i bez klasický cigaret!

Léto je tu v plném proudu a s ním i čas na zábavu, relaxaci a trávení volného času s přáteli a rodinou. Pro mnoho kuřáků to ale může být také období plné pokušení a bojů s chutí na cigaretu. Pokud se letos chcete zbavit závislosti na cigaretách a naplno si užít letní radovánky bez nepříjemného zápachu kouře a škodlivých látek, existuje hned několik alternativ, které vám pomohou.

 

Nikotinové sáčky

Nikotinové sáčky představují diskrétní a pohodlný způsob, jak uspokojit chuť na nikotin bez kouření. Jsou dostupné v různých příchutích a nikotinových silách, takže si každý může vybrat to pravé pro sebe. 

 

Sáčky se jednoduše vloží pod horní ret a nikotin se vstřebává do organismu sliznicí dutiny ústní. Na rozdíl od cigaret nikotinové sáčky neobsahují žádné škodlivé látky vznikající při hoření tabáku. Navíc nikotinové sáčky neprodukují nepříjemný zápach, takže jsou ideální pro použití i v místech, kde je kouření zakázáno.

 

Kofeinové sáčky

Pro ty, kteří hledají spíše povzbuzující efekt, než uspokojení chuti na nikotin, jsou skvělou volbou kofeinové sáčky. Obsahují kofein, který má stimulační účinky a dokáže zbystřit mysl a dodat energii. 

 

Kofeinové sáčky se používají stejným způsobem jako nikotinové sáčky - jednoduše se vloží pod horní ret a kofein se vstřebává do organismu sliznicí dutiny ústní. Jsou ideální pro všechny, kteří potřebují rychlý a efektivní příval energie.

 

Elektronické cigarety

Elektronické cigarety se stávají stále populárnější alternativou ke klasickým cigaretám. Fungují na principu vaporizace tekutiny, která obsahuje nikotin, aroma a další látky. E-cigarety neprodukují dehet ani žádné další škodlivé látky vznikající při hoření tabáku. 

 

Navíc e-cigarety nezanechávají nepříjemný zápach a jsou tak vhodné pro použití i v místech, kde je kouření zakázáno. Existuje mnoho druhů e-cigaret a liquidů s různými příchutěmi a nikotinovými silami, takže si každý může vybrat to pravé pro sebe.



Používáme ověření věku Adulto