Venix Max - Detailní pohled na populární e-cigaretu

Venix Max se v posledních letech stala oblíbenou volbou mezi vapery, kteří hledají jednoduché a přitom výkonné zařízení. Tato e-cigareta s předplněnými PODy nabízí kompaktní design, dlouhou výdrž baterie a širokou paletu chutí.

 

Co je Venix Max?

Venix Max je typ dobíjecí e-cigarety, která využívá předplněné PODy. To znamená, že náplň s e-liquidem je již předpřipravená a stačí ji jednoduše vložit do zařízení. Tento systém je velmi praktický a eliminuje nutnost složitého plnění nádržky. Venix Max se vyznačuje jednoduchým ovládáním, které zvládne každý začátečník.

 

Výhody Venix Max

 

  • Kompaktní design

 

Venix Max je velmi malá a lehká, takže se snadno vejde do kapsy nebo kabelky.

 

  • Jednoduché použití

 

Stačí vložit pod a začít vapovat. Žádné složité nastavení není potřeba. Objem PODu je 2 ml a vydrží Vám až na 900 potáhnutí.

 

  • Široká paleta chutí

 

Venix Max nabízí širokou škálu různých příchutí, od ovocných až po mentolové.

 

  • Dlouhá výdrž baterie

 

Baterie Venix Max vydrží na několik hodin vapování. Dobíjecí POD systém e-cigareta Venix Max se skládá z baterie o kapacitě 400 mAh, kterou je možné dobíjet přes USB-C konektor. Konektor pro dobíjení je umístěn ve spodní části těla elektronické cigarety. 

 

Venix Max nabízí obsah nikotinu 20 mg/ml. POD stačí vložit do otvoru, kde se pomocí magnetů přichytí a Vy si tak můžete užít vapování, které již nemůže být jednodušší. Pokud jste začátečník, doporučuje se začít s nižší silou nikotinu.

 

Venix Max je skvělou volbou pro všechny, kteří hledají jednoduchou a přitom výkonnou e-cigaretu. Díky svému kompaktnímu designu, jednoduchému ovládání a široké paletě chutí je Venix Max oblíbenou volbou mezi vapery. 

Používáme ověření věku Adulto